Home Nieuws Aad de Mos gelooft in winst tegen Rangers maar waarschuwt voor Benítez:...

Aad de Mos gelooft in winst tegen Rangers maar waarschuwt voor Benítez: ‘Die gaat elke week in de fout’

2320
2

Aad de Mos is enkele dagen voor PSV – Rangers FC al aan het voorspellen geslagen. De Mos geeft in gesprek met meerdere media zijn visie op de komende wedstrijd in het Philips Stadion.

De Mos lijkt Peter Bosz te willen waarschuwen voor een aantal zaken. Enerzijds gelooft De Mos niet dat Rangers het nog een keer voor elkaar krijgt PSV te verslaan. Anderzijds waarschuwt de analist PSV voor een aantal zaken. PSV ging vorig jaar pijnlijk onderuit tegen de Schotten, waardoor de club de groepsfase van de Champions League misliep. Dat staat deze keer waarschijnlijk niet te gebeuren omdat het verschil in kwaliteit tussen beide clubs eigenlijk te groot is én groter is dan een jaar geleden.

Aad de Mos wijst opvallend genoeg naar doelman Walter Benítez. De Mos denkt dat Rangers FC alleen kans maakt als doelman Walter Benítez blundert. De Mos heeft het klaarblijkelijk niet zo op de Argentijnse doelman.

“Ik denk niet dat PSV opnieuw in de fout gaan, of het moet Benítez zijn. Die gaat elke week in de fout. Hij is de schuldige dat Ramalho vorig jaar die goal tegen kreeg tegen Rangers, hij is de schuldige dat Schouten tegen Vitesse in de problemen komt en hij is de schuldige dat Sangaré die bal verspeelt. Daar hoort hij helemaal niet te komen en Benítez moet hem daar gewoon wegsturen, als keeper zijnde”, is De Mos zeer kritisch.

De Mos wijst naar Peter Bosz en vindt dat Bosz hier iets aan moet doen. “Het is overigens ook een taak van Bosz om dat eens tegen Sangaré te zeggen, want hij doet het regelmatig. Dan komt hij tussen de twee centrale verdedigers uit, weet hij niet waar hij staat en dan raakt hij de bal kwijt” aldus een kritische Aad de Mos, die dacht dat PSV met 1-3 zou gaan winnen op Ibrox en thuis met 4-0 gaat zegevieren.


Vorig artikelDe ‘financiële risico’s’ versus de hernieuwde belangstelling voor Jarrad Branthwaite
Volgend artikelPSV werkt aan terugkeer Hirving Lozano | ‘Napoli ontvangt concreet bod van PSV’

2 REACTIES

  1. Nou dat vind ik wel mee vallen, als je zegt dat Ramalho elke wedstrijd een tot meerdere malen in de fout gaat dan is het daar iedereen mee eens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in