Home Nieuws Aad de Mos gelooft in plaatsing knock out fase

Aad de Mos gelooft in plaatsing knock out fase

9
0

Aad de Mos gelooft in de overlevingskansen van PSV in de Champions League. De Mos vertelt in gesprek met Voetbal Inside dat hij verwacht dat PSV met een openingsoffensief tegenstander CSKA Moskou gaat overrompelen.

“Ik verwacht dat PSV in de eerste twintig minuten er vol op klapt en met druk naar voren toe probeert te scoren. En dan in het restant van de wedstrijd op de tegenaanval te gokken om zo een tweede goal te maken. Daar is PSV heel sterk in en dan proberen geen goal tegen te krijgen.”

De Mos is vooral te spreken over de tactische plannen van trainer Phillip Cocu. “PSV kan op meerdere manieren spelen. Ze kunnen je met druk bij de strot pakken in bepaalde fases van wedstrijden en het sterkste punt is de omschakeling. Dan geven ze jou als tegenstander het gevoel dat je beter bent, zoals Manchester United of Vitesse afgelopen zaterdag. En dan met 1,2,3 passes kunnen ze je doodsteken. Ik vind ook dat je dat verplicht bent aan jezelf als je goede resultaten behaalt tegen met name Manchester United. Als je daar vier punten van pakt, dan moet je jezelf belonen. Je krijgt een kans voor open goal, in eigen stadion waar je al twee wedstrijden hebt gewonnen”, sluit De Mos af.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here