Home Nieuws Aad de Mos geeft PSV opnieuw transferadvies inzake Zeno Debast én Jarrad...

Aad de Mos geeft PSV opnieuw transferadvies inzake Zeno Debast én Jarrad Branthwaite

6113
0

In de week van de waarheid wordt PSV nog steeds met veel spelers in verband gebracht. Met name de achterhoede is een punt van discussie.

De wereld kan er woensdagavond na PSV – Rangers FC heel anders uitzien voor de club. Bij plaatsing voor de groepsfase van de Champions League zullen er scenario’s klaarliggen waarbij met name de defensie aan veranderingen onderhevig zullen gaan zijn. Nog altijd worden de namen van Zeno Debast en Jarrad Branthwaite genoemd. Het is al even stil rond Debast, de centrale verdediger van Anderlecht.

De Brusselse club zit erg hoog in de boom voor de verdediger en vindt het eigenlijk een jaar te vroeg om mee te werken aan een transfer. Bovendien dient er een dusdanig bedrag op tafel te komen dat het voor PSV eigenlijk wel klip en klaar is of de verdediger wel of niet haalbaar is. Als kenner en watcher van het Belgische voetbal heeft Aad de Mos wel een stevige mening over de verdediger, die al jong international werd en ook onderdeel was van de Belgische WK-selectie.

Aad de Mos weet wel raad met Debast en de interesse van PSV. De Mos raadt het PSV ten zeerste af. ‘Een alibi-verdediger’, zei De Mos recent al. PSV kan beter inzetten op Jarrad Branthwaite als nieuwe centrale verdediger. De Engelsman is dan een betere optie, stelt De Mos vast.

“Ze zijn nog steeds in de markt voor Debast van RSC Anderlecht, wat ik ze afraadt om te doen”, vertelt De Mos in een video-item van Soccernews. “Nu is ook Branthwaite weer in beeld. Die heeft geen basisplaats en zit op de bank bij Everton. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Branthwaite.”

De Mos denkt dat Branthwaite een behoorlijk streepje voor heeft op Debast en over meer kwaliteiten beschikt. “Branthwaite kan heel goed centraal in de verdediging spelen. Hij kent de club, de competitie en is ingespeeld op Jordan Teze, André Ramalho en Olivier Boscagli. Als PSV het voor elkaar kan krijgen om Branthwaite te halen, dan zou ik niet twijfelen, maar hem direct halen”, aldus De Mos.


Vorig artikelParis Saint-Germain wordt opnieuw concreet voor Johan Bakayoko, nieuw miljoenenbod aanstaande
Volgend artikelRangers-trainer Michael Beale vastberaden naar Eindhoven en uit alvast klare taal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in