Home Nieuws Aad de Mos geeft PSV dringend transferadvies: ‘Hij kan z’n waarde alleen...

Aad de Mos geeft PSV dringend transferadvies: ‘Hij kan z’n waarde alleen nog maar verdubbelen’

5305
0

PSV deed afgelopen zaterdag uitstekende zaken in Rotterdam, nadat die stad de club vorige week ook al gunstig gezind was.

Aad de Mos zag het geheel aan en zag dat de week van PSV uitstekend wist uit te pakken voor de club. De Mos ziet de toekomst van PSV positief tegemoet. De Haagse analist, woonachtig in Eindhoven en vaste gast op de Herdgang, denkt dat er veel staat te gebeuren aanstaande zomer en geeft Earnie Stewart alvast wat transferadvies mee. Sterker nog, het is dringend advies welteverstaan.

Jarrad Branthwaite is het geld dubbel en dwars waard. Dat zegt de analist in een video-item met het Eindhovens Dagblad. PSV verwacht veel vuurwerk op de transfermarkt komende maanden. De kans is groot dat Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez deze zomer gaan vertrekken, terwijl er nog twijfel bestaat over het aanblijven van Fábio Silva en Jarrad Branthwaite.

De beide huurlingen van respectievelijk Wolverhampton Wanderers en Everton maken op De Mos een uitstekende indruk en dus geeft hij PSV advies het duo aan te trekken dan wel te behouden.

“Voor mij zijn Branthwaite en Fábio levensgrote problemen”, doelt De Mos op de enorme transfersommen die de Britse clubs om de nek van het duo heeft gehangen. Branthwaite moet tien à vijftien miljoen euro kosten en Silva waarschijnlijk nog meer. “Je weet wat je aan Jarrad hebt. Hij kan z’n waarde alleen nog maar verdubbelen. Ik zou niet twijfelen. Als je ziet wat Ajax heeft betaald voor Bassey dan kun je dit voor hem zeker betalen”, maakt de Mos een onlogische vergelijking.

“Fábio Silva is een ideale spits, die nog door kan groeien”, gaat De Mos verder. “Het is een goudhaantje, ik zou hem absoluut behouden.” Sangaré en Gutiérrez zullen PSV hoogstwaarschijnlijk verlaten. “Sangaré is natuurlijk interessant voor buitenlandse clubs én voor de portemonnee van PSV.”


Vorig artikelLeedvermaak bij PSV icoon: ‘Ajax vierde, ik vind dat leuk’
Volgend artikelPSV iconen verschillen over gunfactor voor Ajax én over tevredenheid met tweede plaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in