Home Nieuws Aad de Mos gaat voor Lozano en Bakayoko: ‘Lang moet op de...

Aad de Mos gaat voor Lozano en Bakayoko: ‘Lang moet op de bank beginnen als hij terug is’

944
0

Aad de Mos geniet volop van PSV. De analist gaat er wekelijks voor zitten en wordt naar eigen zeggen steeds weer verrast.

Het gemak waarmee PSV zich door de Eredivisie weet te spelen is opvallend te noemen. Zoals eerder gezegd kan de ploeg van Bosz volgens sommige analisten en journalisten de borst nat gaan maken omwille van het aankomende programma. FC Twente, Sevilla en Feyenoord zijn de komende weken de tegenstanders.

Naar alle waarschijnlijkheid kan Peter Bosz na de interlandperiode weer beschikken over Noa Lang. De aanvaller is herstellende en wordt spoedig terugverwacht. Aad de Mos daarentegen vindt dat Noa Lang even pas op de plaats moet maken en daarom genoegen moet nemen met een reservebeurt. Als invaller kan Lang overigens ook het verschil maken, maar vooralsnog bestaat er nog geen zekerheid over een datum van diens terugkeer.

De Mos denkt dan ook niet dat Lang meteen weer een basisplek krijgt onder trainer Peter Bosz. “Hij moet op de bank beginnen als hij terug is. Net als Lozano zal hij zijn minuten gaan krijgen. Dat is heel normaal”, stelt De Mos vast in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De Mos is vooral te spreken over het middenveld van PSV, dat met Joey Veerman en Jerdy Schouten twee Oranje-internationals levert. De Mos geniet van het spel van beide internationals.

“Het is genieten. Ik denk dat Til heeft aangetoond dat hij een basisplek hoort te krijgen. Hij is wat mij betreft de ontbrekende schakel op dit middenveld. Hij verdient de voorkeur, zeker met de topwedstrijden die eraan zitten te komen. Ik heb heel veel vertrouwen in hem en dit elftal. Ik kijk er heel graag naar”, aldus een lyrische De Mos.


Vorig artikelPSV heet nog geen tegenslagen te hebben gehad: ‘Ik zie het nog wel spannend worden in de Eredivisie’
Volgend artikelKKD-dicussie gaat door, AD-journalist stoort zich aan ‘betoog Peter Bosz’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in