Home Nieuws Aad de Mos ergert zich aan wissels in Almelo maar adviseert Peter...

Aad de Mos ergert zich aan wissels in Almelo maar adviseert Peter Bosz te starten met Guus Til

1500
0

Aad de Mos is van mening dat Peter Bosz niet meer om Guus Til heen kan. Dat zegt de analist na de uitstekende wedstrijd van Veerman in Almelo.

In een nieuwe aflevering van Elfrink & De Mos, op het bankje voor het Philips Stadion, bespraken beide heren de uitwedstrijd van PSV in Almelo. Er werd natuurlijk ook vooruitgeblikt naar de belangrijke wedstrijd tegen Racing Club de Lens.

Het cruciale Champions League-duel met RC Lens gaat het seizoen van PSV verder vorm geven. PSV moet het thuisduel met de Franse nummer tien van Ligue 1 winnen om een reële kans te houden om overwintering in de Champions League of Europa League te realiseren.

“Dat zal geen makkie worden”, begint De Mos. “Lens zal ook in Eindhoven kansen krijgen op de counter. Dit wordt een cruciale wedstrijd. PSV moet top zijn”, weet De Mos te vertellen. Hoe gaat PSV spelen tegen de fysiek sterke ploeg uit het noorden van Frankrijk?

De opstelling staat volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad redelijk vast. Wel gaat Peter Bosz een lastige keuze moeten maken want of Guus Til of met Malik Tillman zal als basisspeler gaan beginnen aan het duel tegen Lens. “Peter Bosz moet Guus Til opstellen in de Champions League-wedstrijd tegen Lens. Ik zou beginnen met Til”, is De Mos meteen stellig. “Hij heeft kopkracht, dat heb je ook nodig in aanvallend opzicht”, zegt De Mos, die daarmee het pure voetbal van Malik Tillman even links zou laten liggen tegen de Franse club.

Aad de Mos begint in gesprek met het Eindhovens Dagblad ook nog over de wissels in Almelo. De Mos heeft zich namelijk gestoord aan de wisselspelers aldaar.

“Laat die wisselspelers alsjeblieft wat sneller klaar zijn”, wijst De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad naar de momenten rond de wissels aan de zijlijn. “Het heeft tien minuten geduurd tot Malik Tillman erin kon komen”, wijst De Mos naar de Amerikaan, die volgens hem veel te veel tijd nodig om zich klaar te maken om als invaller binnen de lijnen te kunnen treden.

De Mos gaat verder: “Ze moeten klaar zijn om snel te kunnen invallen. Als je op de bank zit moet je niet in slaap vallen. Je moet alert zijn”, zo besluit Aad de Mos, die erg benieuwd is naar de performance van PSV tegen de Franse nummer tien van Ligue 1, Racing Club de Lens.


Vorig artikelDick Advocaat dirigeert Joey Veerman naar Juventus: ‘Veerman klaar voor Europese top’
Volgend artikelDe Telegraaf vreest voor Lens, de NOS ziet ‘waanzinnig veel geweld’ bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in