Home Nieuws Aad de Mos: ‘Een kleine overwinning voor PSV’

Aad de Mos: ‘Een kleine overwinning voor PSV’

128
0

Aad de Mos denkt dat PSV de topper tegen Ajax zal gaan winnen.

De Haagse analist denkt dat de duelkracht van de selectie van de ploeg van Van Bommel de doorslag gaat geven, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

“Ajax speelt beter dan voetbal dan PSV, maar ik wil ze zien tegen een ploeg die de duels ingaat en ook goed voetbal speelt”, aldus De Mos. “Zondag gaan we zien hoe Ajax en PSV er voor staan. PSV is de sterkste tegenstander die Ajax tot nu tot is tegengekomen. Plus het feit dat PSV altijd op zijn sterkst is als de tegenstander naar Eindhoven komt met het idee dat ze gaan winnen.”

“Het gif dat PSV in de wedstrijd gaat gooien kan wel eens beslissend zijn”, vervolgt De Mos. “De duelkracht gaat heel belangrijk worden. Hoe gaan Tadic en Ziyech er mee om als ze aangepakt worden? Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat gebeuren. Van Bommel zal die angels weghalen. Dan denk ik dat de duelkracht bepalend gaat zijn voor een kleine overwinning van PSV.”

De Mos is vooral benieuwd naar spelmakers Gastón Pereiro en Hakim Ziyech. “Ik ben benieuwd of Pereiro zijn stempel kan drukken, wat hij vaak doet in dit soort wedstrijden. Datzelfde geldt eigenlijk voor Ziyech, in combinatie met Tadic. Dan is het ook alarmfase één bij PSV.”


Vorig artikelIn The Picture: Ronaldo Luiz Nazário de Lima 42 jaar
Volgend artikel‘Van Bommel heeft de potentie om de beste Nederlandse trainer sinds Louis van Gaal te worden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in