Home Nieuws Aad de Mos constateert: Eindelijk

Aad de Mos constateert: Eindelijk

56
0

Aad de Mos is groot fan van een aantal jeugdspelers van PSV en vindt al tijden dat deze spelers sneller ingepast moeten worden door Cocu. De Mos wordt op zijn wenken bediend, vindt hij zelf nu ook.

Volgens Aad de Mos is dat hoog tijd. “We hoeven er niet omheen te draaien, het wordt gewoon tijd dat Gudmundsson meer speeltijd bij het eerste gaat krijgen”, zegt de analist over de talentvolle twintigjarige IJslander tegen het Eindhovens Dagblad. “Het is een speler die echt opvallend makkelijk scoort en wat mij betreft gewoon een talent van de buitencategorie, in de lichting 17 tot 21 jaar.”

“Ik hoop voor hem dat hij bij PSV in het eerste zijn draai alsnog gaat vinden en denk dat hij als nummer zeven of elf aan de buitenkant, maar ook goed als tien uit de voeten kan in het systeem dat PSV nu speelt. Ik zag hem twee jaar geleden bij sc Heerenveen al graag spelen en vond hem toen al een enorm talent. Ik zou hem niet uitlenen, want PSV kan hem nog wel eens nodig hebben in dit seizoen.”

De Mos ziet een positieve ontwikkeling bij PSV en constateert dat Cocu eindelijk jeugd stelselmatig in weet te passen. “Ook Mauro Junior vind ik bij PSV een talent en het is goed dat Cocu het nu wel aandurft om soms jonge spelers te brengen. Ik denk dat dat nog vaker zou kunnen. Iedereen weet wel dat ik al langer vind dat ook Dante Rigo er bij PSV op het middenveld af en toe bij moet komen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here