Home Nieuws Aad de Mos adviseert van Gaal: ‘Neem Obispo mee naar WK voor...

Aad de Mos adviseert van Gaal: ‘Neem Obispo mee naar WK voor de Ligt’

3731
0

Aad de Mos geldt als een absolute fan van Armando Obispo, die momenteel óók met krachtige kopstoten furore maakt en scoort voor PSV.

De centrale verdediger lijkt langzaam zijn grote belofte te gaan inlossen nu hij al enkele weken achtereen in de basisopstelling verschijnt. Het doet Aad de Mos goed. De Mos voorspelde al in 2017 dat Obispo beter zou worden dan De Ligt. De Mos werd vaak aan die uitspraken herinnerd afgelopen jaren. “Dat is de papegaaienwereld, de voetballerij”, zegt de analist bij VTBL.

“De Ligt heeft niet uitgeblonken bij Juventus en nu komt hij ook weer te kort bij Bayern München”, stelt de Mos vast. “Hij speelt ook niet in het Nederlands elftal. Obispo is een laatbloeier. Hij heeft een verschrikkelijk goed linkerbeen, kan heel goed verdedigen, heeft snelheid en kan koppend scoren. Hij gaat De Ligt voorbij. Daar zoeken we ook naar, want we zitten bij het Nederlands elftal met problemen”, ziet de analist.

“Obispo speelt op dit moment uitstekend. Die jongen heeft natuurlijk wat pech gehad met blessures en heeft ook niet het vertrouwen gekregen van Roger Schmidt, die zijn eigen spelers haalde met onder meer André Ramalho”, zegt de oud-trainer, die verwacht dat Obispo een bijzonder seizoen tegemoet gaat als Ruud van Nistelrooij hem laat staan”.

“Van Nistelrooij maakte nu ook de fout door Teze en Obispo uit elkaar te halen. Dat had ik niet gedaan. Ik zou tegen Rangers toch op hen terugvallen”, aldus Obispo fan Aad de Mos.


Vorig artikelBranthwaite kijkt op van vele fans bij trainingen, Ronald Waterreus wordt niet blij van jonge Brit
Volgend artikelPSV is klaar voor de strijd met Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in