Home Nieuws Aad de Mos adviseert PSV per direct van Gaal of Atalanta trainer...

Aad de Mos adviseert PSV per direct van Gaal of Atalanta trainer Gasperini aan te stellen

1281
0

Aad de Mos vindt dat PSV niets is opgeschoten met het ontslag van Mark van Bommel en adviseert de club per direct een sterke ervaren man aan te stellen.

“De spelerskwaliteiten zijn gewoon onvoldoende en dat heeft zijn weerslag op de voorhoede. Die stagneert ook op dit moment en dat kun je toeschrijven aan het hele aan- en verkoopbeleid. Er is kwalitatief onvoldoende materiaal en er zit geen chemie in. In de as moet je kwaliteiten hebben. Dan kun je het huis bouwen vanuit het fundament. PSV heeft met Cody Gakpo, Steven Bergwijn en Mohamed Ihattaren alleen het dak. Die jongens gaan hier ook aan onderdoor, omdat de anderen veel minder kwaliteiten hebben dan zij bezitten. Je hoeft ook geen kenner te zijn om te zien dat Rosario-Hendrix op het middenveld geen ideale combinatie is. Er zal heel wat moeten gebeuren.’’


De Mos gaat verder: “Het allerbelangrijkste is, dat ze eerder een hoofdtrainer vastleggen. Een grote naam, die nu kan beginnen. Als ik in de rvc van PSV zat, zou ik dat adviseren. Wil je Louis van Gaal halen, of Gian Piero Gasperini weghalen bij Atalanta, dan zou ik dat nu proberen. Of een vrije trainer. ‘’

“PSV heeft altijd bijzondere dingen kunnen doen’’, vindt De Mos die stelt dat PSV hoog moet inzetten wat de nieuwe trainer betreft, wat past bij de status van de club.

De in Eindhoven woonachtige Hagenaar is ook niet bepaald mild voor Ernest Faber. “Deze tussenoplossing met Ernest Faber is water naar de zee dragen. Als een hoofdtrainer zich nu al hardop moet afvragen of de spelers geholpen willen worden”, aldus de Mos.


Facebook Comments