Home Nieuws Aad de Mos adviseert Lozano 3 jaar bij PSV te blijven

Aad de Mos adviseert Lozano 3 jaar bij PSV te blijven

29
0

Aad de Mos stelt dat Hirving Lozano deze zomer niet moet vertrekken bij PSV, maar minstens nog een jaar in Eindhoven moet blijven.

De Mexicaanse aanvaller is dagelijks in het nieuws en viel in positieve zin op op het WK in Rusland.

“Hij moet nog minimaal een jaar bij PSV blijven”, vertelt De Mos in gesprek met Marca Claro. “Hij ontwikkelde zich erg snel in zijn eerste jaar, had geen aanpassingsproblemen en heeft een geweldig seizoen gedraaid. Na het WK zou het het beste zijn als hij terugkeert naar PSV. De teams die hem in het vizier hebben zullen een goede aanbieding voor hem doen.”

De Mos vraagt zich af of Lozano iets aan een zomerse transfer heeft. “Als hij naar een andere club gaat kan dat slecht voor hem zijn. Hij zou bijvoorbeeld geblesseerd kunnen raken.”

Arsenal en Manchester United worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Lozano, net als Juventus en FC Barcelona. “Als ik hem was zou ik drie jaar lang bij PSV blijven. Op die manier kan hij honderd wedstrijden in de Eredivisie spelen en dan de stap maken naar de Spaanse of de Engelse competitie”, besluit De Mos, die ook heeft gezien dat Lozano een mindere tweede seizoenshelft speelde dan de eerste seizoenshelft.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here