Home Nieuws Aad de Mos wijst naar keepersbeleid: ‘Alle keepers moeten weg bij PSV’

Aad de Mos wijst naar keepersbeleid: ‘Alle keepers moeten weg bij PSV’

576
0

Daags voor de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip tussen PSV en Ajax wordt Aad de Mos bevraagd naar de situatie rond de keepers bij de club.

De Mos ziet dat het al enkele jaren onrustig is onder de lat bij PSV en denkt daarom dat er rigoureus moet worden ingegrepen. De Mos adviseert PSV om schoon schip te maken en alle beschikbare keepers te lozen. Joël Drommel, Maxime Delanghe en Vincent Müller zijn allemaal niet sterk genoeg voor de het niveau wat de club nastreeft, denkt de oud-trainer en analist. Yvon Mvogo zal ook vertrekken bij PSV omdat de huurovereenkomst met Red Bull Leipzig aflopende is.

De Mos zegt tegenover het Algemeen Dagblad. “Alle keepers bij PSV moeten weg”, gaat de oud-trainer van start. “Mvogo gaat al, maar ik zou ook afscheid nemen van Drommel, Delanghe en Müller. Allemaal niet goed genoeg.”

Daarbij wijst De Mos ook naar het verleden. “PSV heeft een historie met Van Breukelen, Van Beveren en Gomes. Geen van die vier komt maar een klein beetje bij hen in de buurt en gaat daar ook niet komen. En als PSV bij de beste 32 van Europa wil horen, moet de club beginnen met het fundament”, aldus De Mos, die ook Yvon Mvogo niet goed genoeg vindt voor het niveau van PSV.


Facebook Comments Box