Home Nieuws Aa de Mos kritisch op PSV richting AS Monaco: ‘Je kunt niet...

Aa de Mos kritisch op PSV richting AS Monaco: ‘Je kunt niet blijven roepen dat je goed hebt ingekocht’

3346
0

Aad de Mos heeft een reactie gegeven op de loting van PSV tegen de club uit het Vorstendom van Monaco.

De Mos is kritisch en denkt dat PSV het lastig gaat krijgen tegen AS Monaco in de voorronde van de Champions League. De Mos ziet dat de trainer van AS Monaco de juiste man op de juiste plek is momenteel. De Mos geeft hoog op van trainer Philippe Clement, die van Club Brugge overkwam.

De Mos weet waar het aan schort bij PSV. “PSV mist nog hardheid”, zegt De Mos na de loting in gesprek met De Telegraaf. “Jongens als Hoever en Simons hebben nog te weinig gespeeld. Je kunt niet blijven roepen dat je goed hebt ingekocht. De nieuwe keeper heeft er bijvoorbeeld toch al acht in het mandje liggen”, wijst de Mos naar Benitez.

In Monaco heeft men alles voor elkaar, ziet de Mos. De trainer heeft een ploeg die ervaren en gelouterd en PSV op dat valk de baas zou kunnen zijn. Gelukkig heeft de Mos het vaak niet bij het juiste eind maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. “Met een geweldige serie kwam AS Monaco nog vlak bij directe plaatsing voor de Champions League. Dit is een heel ander Monaco dan de ploeg die vorig seizoen tegen PSV speelde. Monaco is ingespeeld. Ik ken de trainer persoonlijk. Clement is tactisch ijzersterk”, aldus De Mos.

Ook voormalig AZ speler Boadu kijkt uit naar de dubbele ontmoeting met PSV. De aanvaller scoorde vorig jaar in het Philips Stadion na zwak verdedigen van Obispo en zwak keeperswerk van Drommel. “We weten wat we tegen PSV kunnen verwachten, al zijn er natuurlijk nieuwe spelers bij en hebben ze zich behoorlijk versterkt”, aldus Boadu.


Vorig artikelPSV kampioen in 2023? Dit is wat de data ons vertelt
Volgend artikelOok in Monaco is men niet blij met Champions League loting: ‘PSV heeft een grote Europese traditie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in