Home Nieuws A Bola: Roger Schmidt wil Mario Götze naar Benfica halen

A Bola: Roger Schmidt wil Mario Götze naar Benfica halen

430
0

Roger Schmidt en Benfica uit Lissabon hebben nog altijd niet bekend gemaakt dat trainer en club een verbintenis van twee seizoenen met elkaar aangaan.

Roger Schmidt wenst zich nog niet uit te laten over zijn toekomst en liet dat afgelopen vrijdag in niet mis te verstane woorden blijken aan Hans Kraaij junior. Benfica en Schmidt houden de lippen stijf op elkaar maar een ieder weet dat Roger Schmidt per volgend seizoen de trainer van de Portugese club zal zijn. De Portugese media wachten in ieder geval niet op de officiële bekendmaking en speculeren al volop over het tijdperk Schmidt bij Benfica. Te beginnen met een transfer van Mario Götze. Roger Schmidt zou inzetten op een transfer van de Duitse middenvelder en hem dus mee willen nemen naar Benfica.

Dat meldt de Portugese sportkrant A Bola. De hechte band tussen de twee zou een overstap mogelijk maken, weet de voetbalkrant te melden. A Bola meldt dat Roger Schmidt Götze naar Portugal wil transferen. De Duitse wereldkampioen van 2014 hoeft niet veel te kosten maar de Portugese sportkrant denkt wel dat het een hele opgave wordt voor Benfica om Götze te halen, aangezien hij nog een contract voor twee seizoenen bij PSV heeft en een fors salaris verdient bij PSV.

Door de goede band tussen Roger Schmidt en Mario Götze zou Benfica er echter vertrouwen in hebben dat de transfer toch doorgang zou kunnen vinden. De clubleiding van de club uit Lissabon geeft hoog op van de kwaliteiten van Götze en dus denkt men na over een transfer. Gisteren werd bekend dat Götze voor ongeveer 4 miljoen euro mag vertrekken uit Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here