Home Nieuws Het tegengeluid: ‘Niet goed bij je hoofd als je Madueke koopt voor...

Het tegengeluid: ‘Niet goed bij je hoofd als je Madueke koopt voor 40 miljoen’

2483
1

Wim Kieft heeft weinig vleiende woorden over voor Chelsea.

De club uit Londen geeft deze week meer dan 200 miljoen euro uit aan versterkingen om de vrije val op de ranglijst te stoppen. Eerder gingen The Blues al overstag door 100 miljoen euro over te maken naar Shakhtar Donetsk voor Mudryk. Ook zijn de Londenaren nog in onderhandeling met Brighton om de Ecuadoraanse middenvelder Caicedo over te nemen maar een bod van 62 miljoen is vooralsnog afgewezen. Britse media verwachten dat het alsnog tot een akkoord zal gaan komen.

Tel daarbij op de bijna 40 miljoen die PSV zag gaan ontvangen voor Madueke. Het maakt in ieder geval vele tongen los maar voor Wim Kieft is het allemaal nauwelijks te volgen. De analist begrijpt niets van het geld spenderen van Chelsea.

Kieft, die zijn uitspraken bij Vandaag Inside deed vóór bekend werd dat Madueke daadwerkelijk naar Londen zal verhuizen. “Madueke zal toch niet weggaan? Kom op, zeg. Je bent toch niet goed bij je hoofd als je Madueke koopt voor veertig miljoen?”, zegt de analist.

“Laat hem nou eerst eens een jaar fit blijven, waar hij zelf niet zoveel aan kan doen, en het rendement van Cody Gakpo of Memphis Depay halen. Die ging daarna naar Manchester United. Je geeft toch geen veertig miljoen voor een speler die de afgelopen twee jaar zo weinig wedstrijden gespeeld heeft? Dat is de waanzin van de voetballerij. Je weet eigenlijk zeker dat je de Champions League niet gaat halen, die ze nodig hebben. Dus het is wel rekenen”, stelt Wim Kieft vast.


Vorig artikelVrijdag medische keuring voor man van 38 miljoen, Chelsea zet in op debuut tegen Cody Gakpo
Volgend artikelMauro Júnior terug in de wedstrijdselectie voor duel tegen Vitesse, Boscagli dichtbij rentree

1 REACTIE

  1. Kieft heeft weer gesnoven, lijkt het.
    Hij snapt niet dat een talentvolle Engelse speler
    in verhouding veel meer waard is voor een Engelse club dan een buitenlandse. Als Madueke Nederlander was geweest was de prijs gehalveerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in