Home Nieuws Hans van Breukelen blijft supporter van PSV

Hans van Breukelen blijft supporter van PSV

17
0

Na een turbulente periode bij de KNVB is oud PSV doelman en oud PSV commissaris Hans van Breukelen weer wat tot rust gekomen. Hoe heeft van Breukelen deze periode beleefd en achter zich gelaten?

“Nadat ik ben gestopt heb ik wel een paar maanden moeten afkicken, vooral in mijn hoofd”, vertelt Van Breukelen in gesprek met Helden Magazine. “Ik was er zeven dagen in de week mee bezig. Daarna heb ik met mijn vrouw veel gereisd, we hebben onze sociale contacten weer aangetrokken, ik ben meer gaan sporten en ben voor de tweede keer opa geworden van een kleinzoon. Ik kan weer genieten van de kleine dingen.”

Van Breukelen zit ook nu niet stil. “Inmiddels ben ik bezig met een boek, dat half oktober verschijnt en gaat over het omgaan met tegenslagen, over weerbaarheid en mentale fitheid. Er worden handreikingen gegeven aan mensen die zich willen herontdekken en -ontwikkelen na een tegenslag in hun loopbaan of leven. Daardoor kan ik mensen individueel of als team helpen. Dat is een nieuwe uitdaging.”

Toch is de kans zeer groot dat Van Breukelen terugkeert in de voetballerij. “Absoluut. Als supporter op de tribune bij PSV en Utrecht”, besluit hij.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here