Home Nieuws Jorrit Hendrix haalt Russische PSV herinneringen op en is klaar voor Moskou-derby

Jorrit Hendrix haalt Russische PSV herinneringen op en is klaar voor Moskou-derby

362
0

Moskou is tegenwoordig de nieuwe woonplaats van Jorrit Hendrix.

In Moskou gaat Hendrix trachten een basisplaats te bemachtigen maar het is vooral uitkijken geblazen naar de derby’s die de stad rijk is. Hendrix was met PSV eerder te gast in Moskou, waar hij al snel tegen een 3-0 achterstand aankeek toen CSKA de tegenstander was.


Het werd nog bijna 3-3 maar thuis wist PSV een glansrijke zege binnen te halen waardoor de club zich voor de achtste finale van de Champions League wist te plaatsen.

Vier jaar later de Limburger kijkt uit naar de beladen Russische topper tussen Spartak Moskou en CSKA Moskou. Hendrix tekende deze week een meerjarig contract bij Spartak Moskou. “Ik ben op de hoogte van de rivaliteit tussen Spartak en CSKA”, zegt hij in Russische media.

Hendrix speelde in het najaar van 2015 dus twee keer tegen CSKA. “Ik kan me het nog goed herinneren. We wonnen en gingen daardoor naar de volgende ronde van de Champions League.” PSV won thuis met 2-1. De uitwedstrijd werd met 3-2 verloren. “Ik kijk uit naar de Moskou-derby en wil zo snel mogelijk spelen”, aldus de nieuwbakken Spartak speler.


Facebook Comments