Home Nieuws L’Equipe: PSV ziet in Cercle Brugge speler directe versterking, ook Hoffenheim in...

L’Equipe: PSV ziet in Cercle Brugge speler directe versterking, ook Hoffenheim in de markt

2004
0

De geruchtenmolen gaat ondanks het WK langzaam draaien en dat heeft natuurlijk alles van doen met het naderende transferwindow.

Gaat PSV zich in de winterstop versterken of is dat juist afhankelijk van de spelers die gaan vertrekken uit Eindhoven? Feit is dat er best wat veranderingen kunnen volgen. De defensie is namelijk nog steeds de achilleshiel en om aan het einde van het seizoen met de fel begeerde schaal in de handen te kunnen staan, zou er in defensief opzicht best hier en daar een aanpassing wenselijk kunnen zijn. De beide backposities, zijn deze voldoende ingevuld en kan de ploeg van Ruud van Nistelrooij daar landskampioen mee worden?

PSV wordt in Frankwijk in ieder geval in verband verband gebracht met Boris Popovic van Cercle Brugge. Volgens het Franse medium L’Equipe heeft ook Hoffenheim interesse in de centrale verdediger van de Belgische club uit Brugge. Mocht PSV daadwerkelijk doorpakken voor de genoemde verdediger zou dat automatisch welhaast zeker betekenen dat er ook een uitgaande transfer in aantocht is. Met het weer topfit geraken van Olivier Boscagli zou Ruud van Nistelrooij de beschikking hebben over 5 centrale verdedigers.

Wie is Popovic? Vorig jaar werd Popovic door Cercle Brugge overgenomen van AS Monaco. Inmiddels is de centrale verdediger een vaste waarde bij Cercle Brugge en heeft hij indruk gemaakt bij buitenlandse clubs. Meerdere clubs zouden de verrichtingen van de verdediger in de gaten houden. PSV wordt genoemd, maar ook de Duitse Bundelsigaclub Hoffenheim. Beide clubs zouden de 22-jarige Popovic tijdens de winterse transferperiode al willen halen, denkt het Franse medium te weten. Popovic heeft bij Cercle Brugge nog een contract tot de zomer van 2025.


Vorig artikelNet als Wijnaldum kijkt ook Memphis uit naar tijdperk Koeman: ‘Hij liep erbij alsof hij al 10 Europa Cups had gewonnen’
Volgend artikelFC Sevilla meldt zich tevergeefs bij Memphis Depay, FC Barcelona wil Memphis verkopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in