Home Nieuws Een uithaal naar Feyenoord | ‘Helemaal niets in Alkmaar zingen, wetende dat...

Een uithaal naar Feyenoord | ‘Helemaal niets in Alkmaar zingen, wetende dat je er enkel staat vanwege de KNVB

2045
0

Dat het er op sociale media soms flink hard aan toe gaat is geen geheim meer. Met name rivaliserende fans kunnen elkaar met name op het medium X, soms stevig de maat nemen.

Toegegeven, de uitschakeling tegen Feyenoord enkele weken geleden bleek een bittere pil te zijn. Met name de manier waarop doelen we natuurlijk op. Een wedstrijd verliezen is geen enkel issue maar als een scheidsrechterlijk kwartet aan werkweigering doet met alle gevolgen van dien, is het lastig zulke nederlagen te accepteren.

‘Ieder nadeel heeft z’n voordeel’, zei een voetbalgeleerde uit Amsterdam ooit dus laten we ons daar maar aan vasthouden. Door de bekeruitschakeling tegen Feyenoord is de gedroomde ‘dubbel’, landskampioen en bekerwinnaar, niet meer haalbaar maar de keerzijde is dat de momentele fysiek iets kwetsbaarder lijkende ploeg van Peter Bosz geen extra wedstrijden in het bekertoernooi dient af te werken, waardoor er gericht toegewerkt kan gaan worden naar het tweeluik tegen Borussia Dortmund.

Feyenoord lijkt in ieder geval middels louter thuiswedstrijden en de sportieve voorkeur van VAR-scheidsrechter Ruperti op weg naar de finale van de KNVB-Beker te zijn. Dat schept onder de Feyenoord-fans natuurlijk enige vrolijkheid en tevredenheid op sociale media. Tevredenheid die bij een PSV-fan dan weer net wat minder goed viel, valt op te maken uit een reactie op X. De PSV-fan haalt uit naar Feyenoord en dat deel van de fans die woensdagavond tijdens de bekerwedstrijd tegen AZ middels gezang richting de AZ-aanhang duidelijk maakt dat het seizoen weleens bijzonder treurig kan gaan aflopen voor de ploeg uit Alkmaar. De reacties staan onder de foto.


Vorig artikelHet plan van Jason van Duiven staat kaarsrecht overeind: ‘Of ik over een half jaar klaar ben voor PSV?’
Volgend artikelWaarom Peter Bosz naïef zou zijn, kan Sjoerd Mossou dan toch niet uitleggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in