Home Nieuws Derksen moet lachen om Oranje-international: ‘Dan denk ik: ‘joh, houd je bek’

Derksen moet lachen om Oranje-international: ‘Dan denk ik: ‘joh, houd je bek’

7512
0

Denzel Dumfries heeft voor irritatie gezorgd bij Johan Derksen.

De 74-jarige analyticus zag de Oranje-international voorafgaand aan het duel met Griekenland (3-0 winst) zijn medespelers oppeppen.

Dumfries was vlak voor de spelers het veld zouden betreden in beeld terwijl hij zijn teamgenoten in de spelerstunnel met enkele clichés probeerde te motiveren. Volgens Derksen deed hij dat op een ‘ouderwetse’ manier.

De woorden die Dumfries gebruikte om zijn ploeggenoten op te peppen, werkten bij Derksen vooral op de lachspieren.

“Ik zag hem in de gang en hij is zo’n ouderwetse, weet je wel. Dat had je vroeger ook altijd. Zo van: ‘Kom op, met zijn allen, hè.’ ‘Ertegenaan, hè.’ Dan denk ik: joh, houd je bek“, aldus Derksen vrijdagavond bij Vandaag Inside.

Het Nederlands elftal won donderdagavond eenvoudig met 3-0 van Griekenland. Dumfries was telkens als aangever betrokken, waarvan tweemaal als officiële assistgever. Volgens René van der Gijp kwam er bij de assist op de 3-0 van Wout Weghorst het nodige geluk kijken. 

“Ik heb nog nooit zo’n voorzet gezien”, zegt Van der Gijp. “Hoeveel geluk kun je hebben? Die bal kwam stuiterend naar hem toe. Hij nam de bal uit de stuit en trapte de bal weer tegen de grond aan. Dit was geen normale voorzet. Als dit niet gebeurt, eindigt de bal bij de cornervlag.”


Vorig artikelEx-PSV’er niet ingeschreven voor Conference League: ‘Niet wat we ervan hadden gehoopt’
Volgend artikelRené van der Gijp ergert zich aan Noa Lang: ‘Daar word ik zo moe van’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in