Home Nieuws Chris van der Weerden ook zonder Cocu in beeld bij PSV

Chris van der Weerden ook zonder Cocu in beeld bij PSV

6658
0

De technische staf voor het nieuwe seizoen is met de definitieve komst van Peter Bos voor het grootste gedeelte ingevuld.

De eerste assistent van Bosz bij PSV is Eindhovenaar Rob Maas. De beoogde tweede assistent is nog niet bekend maar Boudewijn Zenden lijkt daarvoor in aanmerking te komen. Ook Chris van der Weerden is daarvoor in beeld. Dat meldt Voetbal International.

Boudewijn Zenden was tot voor kort ook een kandidaat voor de Raad van Commissaris van de club maar zijn komst lijkt van de baan te zijn. Afgelopen seizoen verdween Zenden uit de staf omdat Ruud van Nistelrooij hem daarin niet nodig had. Er dient nog wel een opvolger van Hans van Breukelen in de Raad van Commissarissen te worden aangesteld maar Boudewijn Zenden acht zichzelf nog niet geschikt om die technische rol in de RvC van de club te gaan vervullen.

Recent opperde Ronald Waterreus Ruud Gullit deel te laten gaan uitmaken van de Raad van Commissarissen van PSV. De verbaasde Gullit ging er bijna van blozen aan tafel bij Rondo maar een duidelijke nee klonk er zeker niet.

Terug naar de staf van Peter Bosz. Nijmegenaar Chris van der Weerden zou een mogelijke kandidaat zijn om met Bosz in de staf te gaan samenwerken. Van der Weerden zal het nodige PSV DNA vertegenwoordigen, kent de club en kent de Herdgang.

Van der Weerden speelde zes jaar voor PSV en daarna was hij assistent van Phillip Cocu. Van der Weerden volgde Cocu meermaals in zijn carierre. Zowel bij PSV, Fenerbahçe, Derby County en tegenwoordig Vitesse is Chris van der Weerden de vaste eerste assistent van Cocu.

Volgens Voetbal International staat van der Weerden nu echter open voor een rol als assistent bij PSV zonder Cocu.


Vorig artikelMilan van Ewijk legt concreet aanbod Sporting naast zich neer en hoopt op transfer naar PSV
Volgend artikelVan Hanegem even kritisch als cynisch na aanstelling Bosz: ‘Die gaat PSV leren aanvallen, hoor ik’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in