Home Nieuws 70000 Inter fans scanderen naam Denzel Dumfries, Italiaanse media lyrisch

70000 Inter fans scanderen naam Denzel Dumfries, Italiaanse media lyrisch

5819
0

Denzel Dumfries is hot in Italië en de Serie A. De verdediger, ie eigenlijk meer als aanvaller door het leven gaat, wordt zeer gewaardeerd in Italië.

Italiaanse media zijn inmiddels helemaal om als het over Dumfries en zijn kwaliteiten gaat. Dumfries geldt als opvolger van de naar PSG vertrokken Hakimi maar de naam van de PSG verdediger valt al maanden niet meer in Milaan. Dumfries maakt namelijk indruk op alles en iedereen in de Serie A. De verdediger laat ook in Italie zien dat aanhaken op een hoger niveau hem weinig doet. De kranten zijn inmiddels lyrisch en bombarderen Dumfries tot publiekslieveling.

Wie is Hakimi?’, schrijven de Italiaanse kranten over de voorganger van Dumfries. ‘Dumfries rent, duwt, verdedigt, scoort en vecht. En dat de hele tijd’, schrijft La Gazzetta. De krant zet hem weg in een illuster rijtje landgenoten. ‘Sinds de dagen van Dennis Bergkamp en Wim Jonk hebben de Nerazzurri niet meer van zo’n productieve Nederlander genoten. Dumfries heeft al vijf goals en assists, cijfers die verrassend zijn.’

De stadionspeaker van het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan hoeft doorgaans weinig moeite te doen om de complete aanhang van Internazionale te enthousiasmeren over Denzel Dumfries. Ruim 70000 fans scandeerden afgelopen weekend opnieuw de naam van de verdediger, die al vijf keer wist te scoren en ook de ene na de andere assist weet af te leveren.


Facebook Comments Box