Home Nieuws 7 tegendoelpunten tegen PSV zitten Ajax spelers dwars: ‘Een wedstrijd op leven...

7 tegendoelpunten tegen PSV zitten Ajax spelers dwars: ‘Een wedstrijd op leven en dood’

365
0

PSV treft zondag een getergde tegenstander. Althans, dat kunnen we opmaken uit de woorden van de Ajacieden, die willen afrekenen met PSV.

De voorbeschouwing vanuit Amsterdam is er één die nauwelijks afwijkt van de voorbeschouwing vanuit Eindhoven. Verzaken kan en mag niet, slap beginnen ook niet. PSV neigt dit seizoen nog al eens naar slap beginnen en duels uit de weg gaan maar daar kan zondag geen sprake van zijn.

Klaarblijkelijk willen de heren Ajacieden zondag revanche voor de eerder verloren wedstrijden tegen PSV dit seizoen. PSV won de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van de Amsterdammers door in de Arena vijf keer te scoren. PSV won met 3-5 en enkele maanden later won PSV opnieuw, nu met 1-2. Na afloop was er veel tumult. De maar liefst zeven tegendoelpunten tegen PSV zitten de Ajacieden niet lekker en dus klinkt er de roep om revanche.

“We hebben nu twee keer van ze verloren dit seizoen. Er komen twee belangrijke wedstrijden aan, dus we weten dat we dit recht moeten zetten. Ik denk dat dit echt een wedstrijd op leven en dood is”, zegt Bergwijn tegen Ajax TV.

“Ik verwacht een intense wedstrijd. Ook een zware, maar ik denk dat we goed aan de bal moeten zijn. Dan weet ik zeker dat we iedereen kunnen verslaan.” Ajax kende ook een tijdje een moeizame periode, maar het begin van de competitie was het voorbeeld voor Bergwijn. “Toen draaiden we echt heel erg lekker, maar dat verbaasde mij ook niet met zo’n spelersgroep”, klinkt het vanuit Amsterdam.


Vorig artikelPeter Peter Bosz gelinkt aan PSV: ‘Stewart zal dan onherroepelijk moeten en ook gaan ingrijpen’
Volgend artikelSteven Bergwijn over ‘oude club’: ‘Ik verwacht geen warm welkom in Eindhoven’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in