Home Nieuws 6-1 dreunt na in Utrecht: ‘Er zijn harde woorden gevallen’

6-1 dreunt na in Utrecht: ‘Er zijn harde woorden gevallen’

700
0

FC Utrecht kreeg zondagmiddag een flinke nederlaag te verwerken in Eindhoven. Kort na de gelijkmaker dachten de Utrechtse spelers dat er meer mogelijk was.

Die gedachte bleek ijdele hoop te zijn want PSV geraakte al snel op stoom en wist nog vijf keer te scoren. Na afloop louter teleurstelling en schaamte aan de kant van de FC. Henk Fraser vond dat zijn ploeg door het ijs zakte. De spelers uit de Domstad zouden daarbij elkaar, na afloop in de kleedkamer, flink de waarheid hebben verteld.

“Hier verliezen kan, maar dan gaat het altijd over de manier waarop”, zegt Fraser tegenover RTV Utrecht. “Die twee laatste goals maken het nog vervelender dan dat het al was. We hebben echt heel goed getraind. We hadden hele duidelijke afspraken. Dat het dan niet loopt en niet werkt is heel teleurstellend. Ik ga zeker niet mijn spelers afvallen. Ik ben er verantwoordelijk voor om een team te vormen. Dat is niet gelukt, ook vandaag niet.”

“Normaal ben ik aan het woord maar ik heb het nu aan de spelers gelaten”, zegt Fraser over de stemming in de kleedkamer van de Domstedelingen. “Er zijn naar elkaar harde woorden gevallen. Zoals het nu gaat is voor mij niet goed, voor de spelers niet goed en voor de club niet. En we hebben allemaal verantwoording naar de club. We hebben elkaar in de eindfase echt in de steek gelaten.”


Vorig artikelWim Kieft looft PSV gedurende periode vol blessures van sterkhouders: ‘Dat belooft best wel wat’
Volgend artikelAdvies voor van Gaal: ‘Neem Xavi Simons mee naar Qatar, ik denk ook wel dat hij mee gaat’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in