Home Nieuws Vertessen: ‘Ik laat me niet gek maken, over een jaar ben ik...

Vertessen: ‘Ik laat me niet gek maken, over een jaar ben ik basisspeler bij PSV’

430
0

Yorbe Vertessen is clubtopscorer van PSV, maar ook reservespeler.

Die combinatie is op zich een rare gewaarwording, ook voor Vertessen. De Belg is echter geduldig en wacht op zijn kans want de snelle aanvaller voorziet kansen op een vaste basisplaats.

Ook tegen AZ moest hij zich zaterdag tevreden stellen met een invalbeurt. De Belg kon deze keer niets betekenen en zag PSV verliezen. Dat hij de bank veelal moet warm houden betekent niet dat hij van plan is de trainer daarop aan te spreken. is desondanks niet van plan om op de deur te kloppen bij Roger Schmidt voor nadere uitleg. en ziet een belangrijk verschil met Mohamed Ihattaren.

“Sommige mensen zeggen dat ik bij de trainer aan moet kloppen, maar dat kan ook weer tegen je gaan werken. Ik vind het persoonlijk ook moeilijk om zoiets te vragen aan de trainer”, zegt Vertessen tegen Omroep Brabant.

Toch staat hij er wat anders in dan voorheen. “Ik ben tegenwoordig ook wat sneller op mijn teentjes getrapt. Als ik niet mag spelen terwijl ik het in mijn ogen wel verdien. Maar dan ga ik juist alleen maar harder werken”, aldus Yorbe Vertessen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here