Home Nieuws Denzel Dumfries scoort in Rome eerste doelpunt voor Internazionale

Denzel Dumfries scoort in Rome eerste doelpunt voor Internazionale

241
0

Denzel Dumfries beleefde een prachtige zaterdagavond in Stadion Olimpico in Rome.

FC Internazionale won in Rome afgetekend van AS Roma en Denzel Dumfries scoorde daarbij de 0-3 en tevens zijn eerste doelpunt voor Internazionale. Na afloop was Dumfries door het dolle heen.

“Ik was zeer verheugd over de reacties van mijn ploeggenoten na mijn doelpunt. Voor de wedstrijd hadden we het over mijn mogelijk eerste doelpunt voor Inter. Het is prachtig om voor het eerst te scoren”, zei Dumfries. “Behalve de goal was het algehele gevoel ook heel positief. We speelden geweldig en domineerden. Ik ben erg blij, want mijn optredens zijn steeds beter geworden sinds ik hier ben aangekomen.”

Dumfries is dankbaar voor de hulp van zijn ploeggenoten. “Die hebben mijn steeds helpen verbeteren. Deze titelrace zal tot het uiterste gaan.” De geboren Rotterdammer zei ook nog: „Ik heb hier zo lang van gedroomd. Ik wil deze goal opdragen aan mijn zwangere vriendin. Ik dacht aan haar en mijn familie.”

Inter staat na zestien speelronden op de tweede plek in de Serie A. De achterstand is drie punten op stadgenoot AC Milan. Inter heeft een punt meer dan Napoli en twee punten meer dan Atalanta Bergamo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here