Home Nieuws Albert Gudmundsson wil PSV pijn doen maar heeft geen revanchegevoelens

Albert Gudmundsson wil PSV pijn doen maar heeft geen revanchegevoelens

238
0

Albert Gudmundsson is er niet de persoon naar om revanchegevoelens te hebben maar de IJslander is wel van plan PSV flink pijn te gaan doen.

De IJslander kijkt uit naar het onderlinge duel van aanstaande zondag. Zijn vertrek bij PSV in de zomer van 2018 was voor beide partijen misschien wel het beste, zegt hij.


Langzaam weet hij zich tot basisspeler te ontwikkelen. Met AZ wil hij zich ten koste van PSV plaatsen voor de voorronde van de Champions League.

“Of het onze laatste kans is? Zover wil ik niet gaan, maar we beseffen allemaal hoe belangrijk dit duel is. We moeten er ook niet te veel druk op leggen en het gewoon zien als een normale wedstrijd tegen PSV”, aldus de 23-jarige Gudmundsson.

Inmiddels is Gudmundsson een vaste waarde en begint hij eigenlijk altijd in de basis. Daar zag het lange tijd niet naar uit.

“Ik help het team goed, in zowel aanvallend als defensief opzicht. Ik wil meer doelpunten maken. Ik weet dat ik dat kan, ik heb een neusje voor de goal. Ik heb nu pas vier keer gescoord. Maar zolang het team wint en ik mijn bijdrage daaraan lever, ben ik tevreden”, aldus voormalig PSV’er Albert Gudmundsson.