Home Nieuws PSV miste goede gevoel in gesprekken met Doyen

PSV miste goede gevoel in gesprekken met Doyen

12
0

Investeringsgroep Doyen stond in 2013 met één been binnen PSV om de club te voorzien van een financiële injectie. PSV zag na gesprekken af van een deal met Doyen uit het oliestaatje Qatar. 

Voormalig saneerder en algemeen directeur Tiny Sanders geeft in het Eindhovens Dagblad aan dat de voorwaarden van PSV destijds niet overeenkwamen met de voorwaarden waaronder Doyen wenste te financieren. De investeerder wilde deelnemen in de transfer van Adam Maher, die in 2013 voor 6,5 miljoen euro naar PSV kwam. Sanders: ,,PSV wilde de baas in eigen huis blijven en volledig autonoom zijn op transfergebied.” In 2013 werd ook met andere investeerders gesproken, Doyen was de meest serieuze partij.
Het bedrijf heeft onder meer 35 procent van de transferrechten van Zakaria Labyad in bezit. Via Football Leaks kwam eerder al zwart op wit naar buiten dat PSV ook nog 10 procent houdt en dat de club nog 100.000 euro tegoed heeft als zijn huidige club Sporting Portugal zich plaatst voor de Champions League. In 2012 kreeg PSV al 900.000 euro voor Labyad.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here