Home Nieuws 4-3-3 met wellicht andere accenten

4-3-3 met wellicht andere accenten

36
0

PSV trapt vanavond in Camp Nou het Champions League seizoen af. De kansen op succes zijn gering maar toch is er vertrouwen. De vaderlandse media schrijven allen dat het voor PSV een hele lastige avond zal worden maar plaatsen her en der ook positieve kanttekeningen. 

Rik Elfrink denkt in ieder geval niet dat PSV zich gaat aanpassen. ‘Ik denk niet dat Mark van Bommel veel redenen zal zien om wijzigingen aan te brengen en denk dat het middenveld met Pablo Rosario, Gastón Pereiro en Jorrit Hendrix in Camp Nou aan de aftrap blijft staan, ondanks de gloedvolle invalbeurt van Érick Gutiérrez bij ADO’, zegt de PSV watcher in gesprek met PSV Inside.

‘Zowel Rosario en Hendrix speelden een uitstekend duel in Den Haag en dit blok op het middenveld is ook in Barcelona belangrijk om de huidige organisatie, met alle bijbehorende taken en afspraken, te kunnen handhaven. Luuk de Jong verwacht ik ook gewoon in de basis en ik denk niet dat Van Bommel iets anders dan de huidige 4-3-3 overweegt, waarbij hij wel andere accenten kan leggen, stelt de ED journalist.

‘Rosario maakt een indrukwekkende groeispurt door en voor Van Bommel moet het een genot zijn om vanuit een luxe-positie keuzes te maken. ‘Guti’ zit pas kort bij de ploeg en zal in de toekomst in wedstrijden nog het verschil gaan maken, maar ik verwacht hem nu nog niet in de basis.’

’Als FC Barcelona een goede dag heeft, krijgt PSV normaal gesproken klop. Is dat niet zo, dan is er altijd een kans, zoals Van Bommel al aangaf. PSV kent momenteel een goede combi van routine en jeugdige onverschrokkenheid in de ploeg. Een cliché, maar de ploeg zal vanuit een stabiele organisatie en met lef moeten voetballen. Anders wordt het een onmogelijke opgave’, zo besluit Elfrink.


Vorig artikelLozano op de radar maar geen concrete interesse: ‘We hebben veel rapporten van Lozano’
Volgend artikelPoortvliet over van Bommel: ‘Spelers en fans verlangen steeds naar de volgende wedstrijd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in