Home Nieuws Roger Schmidt baalt en voorziet rouleren: ‘We moeten Twente respecteren’

Roger Schmidt baalt en voorziet rouleren: ‘We moeten Twente respecteren’

1251
0

PSV heeft het letterlijk en figuurlijk laten liggen in Enschede.

Na afloop baalde een ieder zichtbaar en ook Roger Schmidt was niet te genieten. De coach besefte dat PSV de trekker had moeten overhalen. In gesprek met Fox Sports gaf Roger Schmidt aan met een goed gevoel terug te kijken op de eerste helft.


“We speelden goed en creëerden kansen. We hadden de wedstrijd al moeten beslissen, maar deden dat niet”, aldus Schmidt. “Het is dan altijd moeilijk. FC Twente is een goede ploeg. Ook goed aan de bal, dat zagen we later in de wedstrijd. Aan het einde misten we ook de kracht. Veel spelers waren vermoeid door de vele reizen van afgelopen week. Het verandert niets aan het feit dat we het in de eerste helft al hadden kunnen beslissen.”

De trainer en zijn staf waren dan ook teleurgesteld over het resultaat. “Het was mogelijk om te winnen, maar uiteindelijk moeten we FC Twente respecteren. Zij hebben het ook goed gedaan en hebben uiteindelijk een punt verdiend”, zei hij daarover.

Donderdag zullen er tegen PAOK andere spelers in actie komen, is de algehele verwachting. “We zullen zeker moeten gaan rouleren. Wedstrijd voor wedstrijd zullen we de beslissing moeten nemen”, zo gaf hij aan. “Vandaag toonde weer aan dat sommige spelers tijd nodig hebben om in hun beste vorm te komen, maar ze hebben ook wedstrijden nodig om in die vorm te komen. Wedstrijd voor wedstrijd zullen we daarom gaan kijken.”


Facebook Comments