Home Nieuws 25 miljoen euro | Premier League-club wordt concreet voor Bakayoko en meldt...

25 miljoen euro | Premier League-club wordt concreet voor Bakayoko en meldt zich bij PSV

2620
0
BFC_TurfMoor_2/8/18

Johan Bakayoko en de internationale interesse in zijn persoon. Het is een gegeven dat Bakayoko middels zijn spel bij steeds meer clubs op de radar staat.

Grote clubs van het kaliber Paris Saint-Germain. Napoli en Liverpool doen er geen moeite voor de belangstelling onder de radar te houden. Er zijn echter meer kapers op de kust en dat heeft donderdag tot gevolg dat Premier League-club Burnley zich bij PSV heeft gemeld met een concreet miljoenenbod op Bakayoko.

Althans, dat melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. Burnley, de Premier League-club van de Belgische manager Vincent Kompany is op dit moment zelfs concreet voor een directe transfer naar Engeland. Manager Vincent Kompany promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League en heeft veel meer te besteden dan een seizoen geleden toen het deelnemer was in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

In Burnley weet men heel goed dat PSV niet wil verkopen, maar met een miljoenenbod is alles te koop, lijkt men te denken bij de marginale club uit de Premier League. De club zou zich desondanks inmiddels toch in Eindhoven hebben gemeld met een bod van 20 tot 25 miljoen euro op Bakayoko, zo melden beide genoemde media over Johan Bakayoko. In Engelse media wordt nog geen melding gemaakt van de concrete interesse vanuit Burnley.

PSV heeft nog geen reactie gegeven op de ogenschijnlijke serieuze interesse in Bakayoko maar het antwoord laat zich toch raden. ‘Het management van Bakayoko verwacht dat de komende dagen nog meer clubs met een concreet bod zullen komen’, meldt Voetbal International over de Engelse interesse. De hoofdrolspeler zelf lijkt onvermurmbaar in zijn standpunt bij PSV te blijven. Meermaals sprak Bayakon afgelopen maanden en weken al uit PSV niet te willen verlaten dit seizoen.


Vorig artikel‘Feyenoord denkt aan terugkeer Guus Til’
Volgend artikelIn beeld | Jerdy Schouten, balveroveraar pur sang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in