Home Nieuws 2029 | ‘Hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet...

2029 | ‘Hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen’

894
0

In de zomer van 2024 zette Driouech alsnog zijn handtekening onder een contract tot medio 2029 bij PSV, waar dat eigenlijk op 31 januari van dit jaar had moeten plaatsvinden.

Hoe dan ook heeft PSV er een nieuwe vleugelaanvaller bij. Driouech is dolblij dat hij zich eindelijk speler van PSV mag noemen. De 22-jarige buitenspeler is zondag gepresenteerd door PSV. Club en speler kwamen een vijfjarig contract overeen.

Driouech komt over van Excelsior. Afgelopen winter was de aanvaller al zeer dicht bij een overgang naar PSV maar trok Earnest Stewart op de laatste dag van het winterse window de stekker uit de onderhandelingen.

De technische baas is alsnog blij dat de transfer beklonken is. “Het is een speler met ontzettend veel kwaliteiten. Door zijn snelheid en techniek kan hij kansen creëren en afronden”, aldus Stewart op PSV.nl.

“Hij heeft bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij onder druk kan presteren en ook dan zijn stempel op wedstrijden kan drukken. Ik ben blij dat het gelukt is”, aldus Stewart. Driouech zelf kijkt er naar uit om bij PSV aan de slag te gaan. “Ik ben heel blij dat ik hier ben en het PSV-shirt mag aantrekken. Voor mij is het echt een eer om hier te mogen spelen.”

Driouech was tijdens zijn vakantie al druk bezig met de transfer naar Eindhoven. Geregeld doken er foto’s op met Ismael Saibari. “Ik was vorige week nog op vakantie met Ismael Saibari en hij zei dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen.” Bij PSV gaat Driouech spelen met rugnummer 21.


Vorig artikelPeter Bosz liet slechts vijftienjarige (!) PSV’er starten in oefenduel tegen Anderlecht
Volgend artikelMiljoenentransfer Ryan Flamingo afgerond | PSV maakt tongen PSV-fans los met transfersom van bijna 10 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in