Home Nieuws 20 jarige Limburgse PSV fan is meer dan een veldbestormer maar mag...

20 jarige Limburgse PSV fan is meer dan een veldbestormer maar mag tot 2063 Philips Stadion niet in

740
0

Een enorm zware straf voor de 20 jarige PSV fan Dylano K. uit Roermond. PSV heeft een stadionverbod tot 2063 uitgevaardigd.

Ja, hij heeft zich schandalig gedragen en had al een stadionverbod maar de beste jongeman wordt door tal van media louter weggezet als veldbestormer, terwijl de jongeman ook gewoon een mens is. Het gedrag valt niet goed te praten en de consequenties voor PSV kunnen ook gigantisch zijn maar toch verdient ieder mens een tweede dan wel nieuwe kans. De jonge Limburger zal tot in lengte van jaren voornamelijk in zijn privĂ©-omgeving worden herinnerend aan zijn daad tijdens PSV – Sevilla. Die straf is eigenlijk nog zwaarder dan tot 2063 het Philips Stadion niet meer betreden.

Vrijwel alle artikelen en nieuwsberichten die over Dylano K. uit Roermond gaan, beginnen steevast met het woord ‘veldbestormer’ of ‘veldbetreder’. Feitelijk is hij dat ook maar los van zijn daad is Dylano K. uit Roermond ook een mens en heeft hij los van zijn stupide daden meer te bieden dan alleen maar een voetbalveld bestormen.

Hoe dan ook, aan Dylano K. uit Roermond is een stadionverbod van veertig jaar opgelegd. PSV maakt bekend dat de jongeman tot 2063 het Philips Stadion niet mag betreden. ‘Naast het stadionverbod van veertig jaar zal PSV een procedure starten om de eventuele schade die de club oploopt op hem te verhalen’, klinkt het op de clubsite.

Het Openbaar Ministerie heeft de veldbestormer ook een gebiedsverbod rondom het Philips Stadion van twee jaar opgelegd. PSV is in afwachting van 29 maart. De dag waarop de UEFA uitspraak zal doen in de zaak. PSV heeft met de forse straf in ieder geval een signaal getoond aan een ieder die overweegt het veld van het Philips Stadion te betreden.


Vorig artikelOok de Jong deelt in de malaise, aanvoerder nog lang niet op ‘Sevilla – Barcelona’ niveau
Volgend artikelDe Mos vreest: ‘Er komen slechte tijden aan voor PSV, alarmbellen moeten nu echt afgaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in