Home Nieuws 18 juli nadert: Denzel Dumfries en Donyell Malen keren bijna terug op...

18 juli nadert: Denzel Dumfries en Donyell Malen keren bijna terug op de Herdgang

6546
0

Cody Gakpo en Noni Madueke mogen dit transferwindow zeker niet vertrekken bij PSV, zo was John de Jong duidelijk afgelopen week.

Dat geldt echter niet voor Denzel Dumfries en Donyell Malen. De twee Ek gangers staan feitelijk op het punt om PSV te verlaten deze zomer maar waarheen en wanneer is nog onbekend. Gody Gakpo en Noni Madueke worden net als Denzel Dumfries en Donyell Malen in verband gebracht met clubs als Borussia Dortmund, Bayern München en Lille OSC. PSV wil hen echter geen ruimte geven om te vertrekken omdat de club serieuze plannen heeft met het tweetal.


PSV geeft Dumfries en Malen ook ruimte om te onderhandelen maar dat is het dan ook wel vanuit PSV bezien. De beide toptalenten Madueke en Gakpo krijgen juist geen ruimte om te onderhandelen met andere clubs. Mochten de twee EK gangers 18 juli nog niet verkocht zijn, dienen zij zich in principe op de Herdgang te melden.

“Deze spelers hebben we niet gezegd dat ze met clubs mogen onderhandelen over een vertrek”, benadrukt De Jong tegenover Voetbal International de status van Madueke en Gakpo. “Zij mogen in principe niet weg, omdat ze voor ons heel belangrijke spelers zijn voor dit seizoen. Natuurlijk kan er altijd iets geks gebeuren, maar een vertrek heeft absoluut niet onze voorkeur.”

John de Jong laat zich ook uit over de toekomst van Dumfries, die in de belanstelling staat van Internazionale en Everton en over de toekomst van Malen, die weer in Liverpool en Dortmund op de radar staat. “We worden op de hoogte gehouden door Mino Raiola, hun zaakwaarnemer”, zegt John de Jong. “Op dit moment is er nog geen enkel concreet bod bij ons binnen. Maar dat kan natuurlijk heel snel veranderen”, aldus De Jong, die 30 miljoen euro zou willen zien van Dortmund voor Malen. “Als ze nog niet tot elkaar zijn gekomen, dan melden Donyell en Denzel zich op 18 juli weer bij ons. Maar de kans dat ze beiden gaan is natuurlijk heel groot.”


Facebook Comments Box