Home Nieuws 17500 PSV fans naar de bekerfinale in Rotterdam, massale steun voor PSV...

17500 PSV fans naar de bekerfinale in Rotterdam, massale steun voor PSV in Enschede en Leicester

1144
0

Nu het einde van het seizoen nadert en PSV nog volop in de race is om successen te gaan vieren, willen de fans daar massaal getuige van zijn.

De bekerfinale van 17 april in de Rotterdamse Kuip is uitverkocht voor PSV fans. Alle 17500 beschikbare kaarten voor PSV fans zijn inmiddels vergeven. De fans willen massaal getuige zijn van de laatste maanden van het seizoen. Aanstaande zaterdag wacht PSV de uitwedstrijd in Enschede en ook in de Grolsch Veste wordt PSV massaal gesteund door een vol uitvak. Eerder in Utrecht zag een vol uitvak met ruim 1100 fans PSV winnen in de Domstad.

De thuiswedstrijd in de kwartfinale van de UEFA Conference League is ook ook uitverkocht dus PSV kan zich eventueel in een vol Philips Stadion plaatsen voor de halve finale van het nieuwe toernooi van de UEFA.

De uitwedstrijd in Leicester op donderdag 7 april is voor PSV fans inmiddels ook uitverkocht, zo meldde Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad in één van de bekende PSV Podcasts. Meer dan 1600 PSV fans reizen de club achterna naar de stad in het midden van Engeland.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here