Home Nieuws “17 januari wedstrijd van de waarheid”

“17 januari wedstrijd van de waarheid”

9
0

De eerste wedstrijd na de winterstop is een wedstrijd met vele belangen. De uitwedstrijd tegen Feyenoord staat op de agenda en in Rotterdam moet worden gewonnen om niet verder achterop te geraken.

Zowel Aad de Mos als de gebroeders van de Kerkhof erkennen het belang van de wedstrijd. Tegenover omroep Brabant zegt Aad de Mos dat Feyenoord nog lang niet titelkandidaat af is omdat PSV zich weinig illusies kan maken in de Kuip. “Ik zie Feyenoord nog als titelkandidaat, PSV is immers kansloos in de Kuip”, zegt de Mos.

“Dat wordt een beetje een wedstrijd van de waarheid. Je weet dan waar je staat. Ze moeten aan de bak”, kijkt RenĂ© van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant vooruit naar de start van de tweede seizoenshelft. Volgens tweelingbroer Willy snakte PSV naar de winterstop.

Tijdens het duel met PEC waren met name Santiago Arias en Joshua Brenet niet goed, vond de oud-international. “Het was niet goed georganiseerd. De beide backs speelden niet best. Ze liepen veel met de bal, gaven slechte passes, het was onrustig en daarom kreeg PEC zo veel kansen. Uiteindelijk toch goed afgesloten, maar het is goed dat het winterstop is. Nu lekker genieten en dan het nieuwe jaar vol frisse moed starten.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here