Home Nieuws 10-0: Hoe een wedstrijd een tweede wedstrijd werd

10-0: Hoe een wedstrijd een tweede wedstrijd werd

48
0

Op de kop af 7 jaar en 1 dag geleden deelde PSV een ongelofelijke dreun aan Feyenoord uit. De beroemde wedstrijd werd een extra, tweede wedstrijd, op weg naar een legendarische treffer.

De 10-0 ging de hele wereld over. Van uithoeken in Afrika tot uithoeken in AustraliĆ« en Nieuw – Zeeland, werd over de 10-0 nederlaag bericht. PSV – Feyenoord was wereldnieuws. 7 jaar later is Feyenoord weer terug aan de nationale top en dat is goed te noemen voor de uitstraling en kracht van de Eredvisie. Maar de 10-0 nederlaag gaat voor Feyenoord helaas nooit meer uit de boeken en zal voor eeuwig onderdeel zijn van de zwarte bladzijden van de Feyenoord historie.

Geniet nog een keer van een sensationele zondagmiddag, die na de 9-0 een wedstrijd in een wedstrijd kreeg, op weg naar de beroemde en in het Philips Stadion zo gewenste 10e treffer. De supporters konden hun ogen nauwelijks geloven en bij de 6e en 7e treffer ontstond er een sfeer in het stadion van; ‘het zal toch niet’. Veteraan Rob van Dijk wist na de 10e treffer op miraculeuze wijze nog een paar schoten uit zijn goal te houden anders was het leed voor de geplaagde Rotterdammers nog groter geweest.

https://youtu.be/biMZafWuhXg


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here